dinsdag 16 december 2014

Kerstmarkten!

It's the most wonderful time of the year again. Over anderhalve week is het alweer kerstmis! Ik hou echt van de kerstfeer en waar kun je die nou het beste 'voelen' als op een kerstmarkt. Hier in nederland zijn verscheidende kerstmarkten. Maar voor de echt grote kerstmarkten moet je in Duitsland en Oostenrijk zijn. Als je dan toch liever wat dichterbij huis blijft heb ik hieronder een paar tips!

1. Magisch Maastricht.

In het zuiden van Nederland vind je magisch Maastricht. Op deze kerstmarkt in Limburg kun je onder andere schaatsen, Maastricht van bovenaf bekijken in het reuzenrad, staan er meer dan 50 houten chalets met versnaperingen en een mega glijbaan.

Bron foto. 

Voor meer informatie en de openingstijden:
www.magischmaastrichtvrijthof.nl/

2. Kerstmarkt in de grotten in Valkenburg.

In Valkenburg, ja ook weer in Limburg, zit een hele bijzondere kerstmarkt. Deze zit namelijk binnenin een van de mergelgrotten die deze stad rijk is. Er zijn wandschilderingen, sculpturen, een oude kapel en meer dan 50 winkeltjes met producten en ambachten te zien in de grotten. Dus wees er snel bij als je hier nog een kijkje wilt nemen, want deze kerstmarkt loopt nog tot 23 december a.s.!
src=/plaatje.php?id=5&ext=_groot
Bron foto.

Voor meer informatie en de openingstijden: www.kasteelruinevalkenburg.nl/kerstmarkt_algemeen

3. Winterbreak Roermond.

Als 3e en laatste, nog een kerstmarkt, wederom in Limburg. Bij deze kerstmarkt is de opzet niet op een plein, maar verspreid door de stad. Er is op deze markt veel entertainment, ijspret(schaatsen), winterstands met winterproducten en een winter circus. Wil je hierheen, dan heb je nog even de tijd, de winterbreak Roermond is er namelijk tot 4 Januari a.s.!

Bron foto.

Voor meer informatie en de openingstijden:
http://www.winterbreakroermond.nl/

Gaan jullie weleens naar een kerstmarkt? Zo ja, waar dan?

Liefs, Jeske.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten